Siirry suoraan sisältöön

S-pentue

Amerikankettukoiran pentue syntynyt 30.11-18. i. Ala-kitkan Yrjö e. Garissa.

Syntyi 3 urosta ja 7 narttua. 

 

Tilanne päivitys nyt kun pennut 3 vuotiaita!

Urokset syttyi kaikki pelaamaan (3kpl).

kaatoja uroksilla 5 karhua (2021 mennessä)

muutamia ilveksiä, villisikoja ja kettuja.

äärettömän riistaintoisia, hyvä luontoisia vähän hökelöitä. kaikenkaikkiaan hyviä aihioita ja ns varhaiskypsiä kun ensimmäiset karhut kaatui 8kk iässä.

Nartut:

yhteensä 7kpl. tiedossa yksi täysin syttymätön. 2kpl välttäviä. ja 4kpl joihin omistajat erittäin tyytyväisiä

kaatoja ilveksiä ja kettuja.

kaikenkaikkiaan hyvä äänenantoinen pentue, osa jopa herättelee.

 

 

Pennut 4 päivää ja kaikki voi hyvin , ruskeat värit alkaa pikkuhiljaa näkyä. Aika valkoinen pentue!

Maitobaarilla riittää tungosta!

Pennut 9.12 . Rissa löytänyt hyvän tyynyn.

Pennut kasvaneet kovaa tahtia, painot kolminkertaistuneet syntymästä ja ovat ,700-1000g välissä . Pennut saivat nyt 11.12 pannat kaulaansa, tunnistamisen helpottamiseksi, jatkossa sama väri luovutukseen asti.

13.12

14.12 ruokatunti

20.12 pennut Nokosilla, silmät on ollut kaikilla jo viikon auki, korvat aukeilevat , pari päivää ollut jo lyhyitä leikki hetkiä eikä pelkkää syömistä ja nukkumista.

3 viikkoa täynnä

Rutjanpuron S-pentue toivottaa hyvää Joulun aikaa!

27.12 kiinteällä ruualla on oltu jo muutama päivä, laajennettu tiloja pentulaatikon käytyä pieneksi. Vilskettä riittää, tänään pennut saavat toisen matokuurin.

28.12 laitetaanpa pientä yksilökuvaa

Oranssi narttu

Punainen narttu

Vihreä narttu

Musta narttu

Keltainen narttu

Vaaleanpunainen Narttu

Ruskea Narttu

Violetti Uros

Tummansininen Uros

Vaaleansininen Uros

2.1 pennut alkaa olla lähipäivinä 5vk. Madotukset on annettu kaksi kertaa, kaikki pennut virkeitä ja leikkisiä. Viikonloppuna voisi olla ajat pentujen valinnoille jos ensviikon alkupuolella saisi eläinlääkärin siruttamaan pentueen , myös nimet lukkoon. Näyttäisi siltä että itselle jäisi tummansininen ja oranssi pentu. Pentuja on härnätty pakaste näädällä, karhun rasvalla ja ovat eläneet meidän seassa pitkin huushollia, että ainakin ovat ääniin tottuneet. Alla pari videota pentujen askareista tältä aamua .

Tänään 7.1 kävi eläinlääkäri siruttamassa ja terveystarkastamassa pennut, kaikki saivat terveen paperit ja sirut niskaan, ja leikit jatkuivat niinkun videolla alla näkyy

11.1 kaikki hyvin, pennut ja paskat kasvaa, tänään pennut 6 viikkoa ja neljäs matokuuri syötetty. Pentue näkyy jo koiranetissä.

16.1

Luovutus lähestyy, valtaosa hakee perjantaina ja jokunen vknloppuna. Metakointi alkaakin olla jo sitä luokkaa, että lauman harvennus on ihan suotavaa 🙂 ruokapolitiikasta sen verran että nyt loppuajan ruokana on ollut Boosterin puppy pentunappula + jauheliha/tonnikala, myös jahtivahdin pentua oli alkuun. Mutta suosittelen jatkamaan pennun ruokintaa boosterilla isompien mahan löysyyksien välttämiseksi. Facebookkiin on nyt luotu Rutjanpuron Kennel yhteisö, jokainen pennun ottaja perheineen voisi sinne liittymispyynnön lähettää, niin sitä kautta on hyvä seurata pentueen kehitystä itsekukin. Eipä sen kummempaa , tervetuloa hakemaan pentu, osoiteesta peltotie 6 b 4 83900 Juuka.