Siirry suoraan sisältöön

Rutjanpuron Sutki. S-pentueen lupaava karhunhaukkuja

Rutjanpuron Sutki  syntyi marraskuun viimeisinä päivinä 2018. Jo pentusyksynään Sutki oli toisen koiran mukana karhutyöskentelyssä päivän, josta lopulta kaato. Nyt 2022 syksyn jälkeen Sutki on ollut mukana ainakin 4 karhunkaadossa. Alla videonpätkä 6 tunnin työskentelystä jonka Sutki itse kaiveli hyvin ylös. Koiran seisontahaukku on kehittynyt hyvin vuosien karttuessa vaikka ikää ei vieläkään ole neljää vuotta.

Kaatoja myös kertynyt Villisialle, mäyrille, supeille ja ketuille.

jos kiinnostuit Sutkin käytöstä jalostukseen voit ottaa yhteyttä omistaja Markkuun numeroon 040-9661849

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI10978/19&R=303

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *